• Ul. Krzemowa 1, Złotniki 62-002 Suchy Las
  • Pon. - Pt. 8.00 - 18.00

Polityka prywatności

Polityka prywatności

25 maja 2018r. w życie weszły nowe przepisy dotyczące ochrony danych osobowych. Stanowią one gwarancję zabezpieczenia informacji o nas, wzmacniając jednocześnie poziom ochrony naszych danych wrażliwych.

W PGES dokładamy wszelkich starań, aby do minimum ograniczyć przetwarzania jakichkolwiek danych osobowych. Zakres w jakim się to odbywa dotyczy niezbędnego minimum, określonego czy innych sytuacjach, gdzie dane osobowe służą prawidłowej realizacji określonej usługi.

Dlatego, zgodnie z art.13 ust.1 i ust.2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólnego rozporządzenia o ochronie danych ), informujemy że:

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest PGES.pl
2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celach związanych z bieżącą działalnością PGES.pl, na podstawie artykułu 6 pkt 1
3) odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będzie PGES.pl
4) Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
5) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat.
6) Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
7) ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
8) podanie przez Pana/Panią danych osobowych, w zależności od zakresu korzystania z zasobów PGES.pl, jest warunkiem umownym lub warunkiem zawarcia umowy.
9) Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania.

 

Witaj, jak możemy Tobie pomóc?